top of page

OVER ANNE

Mijn naam is Anne Rieken-Michiels, geboren en getogen in Bergeijk.

Schoonheidsverzorging is van kleins af aan altijd een grote passie geweest. De keuze om een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen was dan ook snel gemaakt en met succes afgerond.

Na enige werkervaring vanuit een salon aan huis ben ik in een schoonheidssalon gaan werken dat onderdeel was van een luxe parfumeriezaak. Daar heb ik in 11 jaar tijd de fijne kneepjes van het vak geleerd maar ook mijn passie voor persoonlijke aandacht, goed advies in de huidverzorging en werken met (luxe) mooie producten gecreëerd.

Na enige voorbereiding was voor mij nu het juiste moment om de grote stap te zetten om mijn eigen luxe schoonheidssalon te openen. De salon aan huis is inmiddels verhuisd naar een prachtig pand in Toren 36 te Bergeijk.

De salonruimte is warm en gezellig ingericht wat zorgt voor een direct ontspannen beleving. Het gevoel dat je jezelf kunt zijn, een luisterend oor en persoonlijke aandacht is erg belangrijk voor mij. Tijdens een behandeling verlaat ik nooit de ruimte, en door de continue fysieke behandelingen maakt het concept van salon Bij Anne uniek!

IMG_2336-2-2.jpg
Over: Over
bottom of page