top of page

ABSOLUTION SALON TREATMENTS

Beauty boosting behandelingen met natuurlijke, biologisch gecertificeerde producten!

Behandelingen en prijzen: Diensten
MJ-AMSTERDAM-beautysalon-ABSOLUTION_edited_edited.jpg

ABSOLUTION BASIC

€ 45,-

Deze treatment is speciaal voor de jonge (acné) huid of als je even snel een touch-up nodig hebt!

ABSOLUTION COMFORT

€ 69,-

Een complete behandeling met de natuurlijke producten van Absolution. Deze behandeling passen we aan op huidbehoefte en persoonlijke wensen.

ABSOLUTION LUXE

€ 95,-


Deze heerlijke luxe spa treatment bevat alles voor een direct resultaat! Door gebruik van intensieve werkstoffen, massagetechnieken en een speciaal masker zorgt dit voor een bijzondere beleving. We passen de behandeling altijd aan op huidbehoefte en werken op maat.

ABSOLUTION EXCELLENT

€99

Speciale anti-age behandeling voor het verminderen van fijne lijntjes maar ook het verzachten van diepere lijnen. Door middel van speciale, intensieve massage technieken passen we deze luxe behandeling op maat aan.

ABSOLUTION HAMMAM RELAX

€ 15,-

Ontspannende behandeling van de rug, bestaande uit; zeepmassage met de natuurlijke zeep van Absolution, bodyscrub behandeling en inmasseren van een passend bodyproduct. Heerlijk om je gezichtsbehandeling mee uit te breiden, als voorbereiding van zelfbruiner of vakantie. Last van rugacné? Dan is deze behandeling uitermate geschikt! Duur +/- 15 min.

ABSOLUTION BODY RE-LAX

€ 95,-

Deze behandeling bestaat uit ontspannende massage technieken voor het hele lichaam waaronder een voetmassage en een hoofdhuidmassage, geïnspireerd door de traditionele Japanse geneeskunde, met als doel het harmoniseren van de energie in het lichaam en het kalmeren van de geest. Duur +/- 90 min.

ABSOLUTION BODY RE-LAX 
(COMBI FACIAL)

€ 45,-

Deze ontspannende body behandeling is speciaal samen gesteld om bij je gezichtsbehandeling bij te boeken. Upgrade je treatment met deze diep ontspannende behandeling met speciale Japanse massage technieken bestaande uit; voetmassage, arm-handmassage, decolleté-nekmassage en hoofdhuidmassage. Duur +/- 30 min.

KALAHARI TREATMENTS

Samen werken naar een mooie huid en geniet van een unieke Afrikaanse geurbeleving!

KALAHARI COMFORT

€ 69,-

Compacte, heerlijke verwenbehandeling voor elk huidtype. De behandeing word op maat aangepast naar huidbehoefte.
Duur +/- 60min.

KALAHARI LUXE

€ 89,-

Effectieve, huidverstevigende behandeling voor alle huidtypes! Deze behandeling pakt verschillende huidproblematiek aan zoals o.a. pigmentatie, huidveroudering, littekens en acné. Ook deze behandeling passen we op maat aan. Duur +/- 80 min

KALAHARI EXCELLENT

€ 95,-

Uitgebreide, huidverbeterende behandeling met verschillende massagetechnieken en speciale maskers voor een optimaal ontspannen moment en een mooi resultaat.
Duur +/- 90 min.

GLOW FIX TREATMENT
CF CEUTICALS

€ 79,-

Huidverbetering op hoog niveau! Tijdens deze treatment werken we met de producten van CF Ceuticals, de nieuwe lijn van de oprichtster van Kalahari. Ontwikkeld door en met huidspecialisten en cosmetisch artsen. Dankzij hoog geconcentreerde ingrediënten zoals o.a. peptiden, ceramiden, antioxidanten en hyaluronzuur zorgt dit voor een direct gelift resultaat!
Duur +/- 50 min.

CHEMICAL PEEL

€89,-

Veilige ChemiPeel Complex met amandelzuur, waaronder BHA en AHA's. Deze behandeling de-aged de huid effectief door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, pakt hyperpigmentatie aan en helpt bij problematische huidaandoeningen. Deze behandeling verfijnt het uiterlijk van vergrote porien en fijne lijntjes waardoor de huid gladder, en stralend wordt achtergelaten. Aanbevolen voor alle huidaandoeningen. 
Duur +/- 45 min.
Let op! Deze behandeling kan NIET zelf geboekt worden. Neem eerst contact op met de salon.

faded mud mask.jpg
Behandelingen en prijzen: Diensten

NEEDLING TREATMENTS

Mooie resultaten dankzij het gebruik van de Dermapen. Next level huidverbetering!

microneedling.WEBP

NANONEEDLING CF CEUTICALS

€ 89,-

Ga voor een glowing skin met deze behandeling incl nanoneedling. Dit is een veilige, pijnloze manier om de huid een boost geven, het hele jaar door! Zorgt voor een prachtige glans op de huid en voor diepere opname van de werkstoffen. Bij deze behandeling werken we met CF Ceuticals, het zusje van Kalahari, wat een hoge concentratie bevat van peptiden en enzymen. 
Duur +/- 50 min.

CF Ceuticals.jpg

NANONEEDLING 
INCL PAKKET CF CEUTICALS HUIDVERZORGING

€ 249,-

Nanoneedling behandeling incl set huidverzorgingsproducten van CF Ceuticals. Hiermee behoud je het resultaat van de behandeling en “reset” je je huid als een kuur van 8-10 weken. Met slechts 3 producten verzorg je tijdens deze kuur je huid voor een mooi resultaat. Lijntjes zijn verzacht, vlekjes verminderen en de huid voelt gladder aan!

dermapen M8.webp

MICRONEEDLING OPTIPHI

€ 99,-

Ga jij voor next level huidverbetering? Kies dan voor microneedling icm Optiphi. Deze hoogwaardige producten zijn speciaal samen gesteld om de huid voor te bereiden op en te herstellen na een microneedling. Met deze techniek werken we iets dieper in de huid zodat deze in herstel modus gaat voor aanmaak van collageen en elastine. Let wel op! Na deze behandeling voelt je huid rood en gevoelig aan, dus hanteer goed de nazorginstructies (ontvang je via de mail na het maken van de afspraak).
Duur +/- 50 min.

optiphi.png

MICRONEEDLING
INCL PAKKET OPTIPHI HUIDVERZORGING

€ 235,-

Microneedling behandeling met Optiphi producten voor thuis. Hiermee behoud je langer resultaat voor een gladde, gezonde huid! Je ontvangt 4 producten; facial cleaner, hydraterende crème, spf 30 en een herstellend masker.

Behandelingen en prijzen: Diensten

WAX, TINT TREATMENTS

WAXEN WENKBRAUWEN

€ 12,50

WAXEN BOVENLIP/KIN

€ 10,-

VERVEN WIMPERS OF WENKBRAUWEN

€ 12,50

VERVEN WIMPERS EN WENKKBRAUWEN

€ 20,-

eyebrow wax.jpg
Behandelingen en prijzen: Diensten
salon3.jpg

OPENINGSTIJDEN

Alleen op afspraak

Maandag 09.00 - 14.00 en 18.30 - 22.00

Dinsdag 09.00 - 17.00

Woensdag 09.00 - 12.00 

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 12.00

Zaterdag gesloten

U KUNT BIJ ONS MET PIN BETALEN!

Behandelingen en prijzen: Uren
bottom of page