top of page

ABSOLUTION REGAIN BEAUTY

Hoogwaardig biologisch gecertificeerde cosmetica

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. 

Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige dessins en verrassende vormen. Ingenieus in zijn eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden.

Absolution is het idee van Isabelle Carron, oprichtster van het onafhankelijk strategie- en designbureau Jak ( Just a Kiss ). Jak is ontstaan na jarenlange ervaring als Creative Director bij verschillende grote communicatiebureaus.

Het belangrijkste is dat Isabelle’s passie voornamelijk bij cosmetica ligt, met name biologisch gecertificeerde cosmetica. Tijdens haar carrière, waar ze voor verschillende grote en gerenommeerde cosmetica – en parfummerken werkte, had ze altijd het gevoel dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, de intimiteit met je huid, de eenvoud en het maatwerk.

Isabelle’s wens en verlangen om de perfecte cosmetische producten voor de huid te ontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat Absolution is ontstaan. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Le-Nettoyany-Purete.png
Absolution facial.jpg
absolution collecie.jpg
organic makeup.jpg
Absolution: Diensten
bottom of page