Dermaprime.png
 

DERMACEUTIX CHEMISCHE PEELING

Kuurbehandelingen voor huidverbetering

Dermaceutix, van het Zwitserse merk DermaPrime, is een peelingsysteem op basis van glycolzuur. Hiermee gaan we de huid "open" zetten zodat de werkstoffen nog dieper de huid in gaan en waardoor de huid zich ook sneller gaat vernieuwen. Resultaat? Een egale, gladde huid! De peelings zijn veilig voor zelfs de meest gevoelige huidtypes, de huid zal slechts in enkele gevallen gaan schilferen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Heeft je huid;

- (pigment)vlekjes

- littekens (als gevolg van acné)

- (fijne) lijntjes

- doffe huid

- atrofsiche huid (na veel blootstelling aan de zon, perkament-achtige huid)

- grove porieen 

- zelfs voor de meest gevoelige huid!

Dan is 1 tot max 3 keer per jaar een kuur met Dermaceutix een hele goede keuze voor een mooie huid!

Dermaprime%20voor%26na_edited.jpg

KUUR DERMACEUTIX

€265,- incl. verzorgingsproducten voor thuis

Voor het beste resultaat boek je een kuur. Tijdens deze 4 weken durende kuur ondergaat je huid elke week een Dermaceutix behandeling. De intensiteit van de glycolzuur word elke week langzaam opgebouwd voor een optimale huidverbetering! Tijdens deze kuur krijg je producten mee naar huis om je huid te herstellen en te beschermen.
Het advies van DermaPrime is om 10 dagen voor aanvang van de kuur al te staten met een speciale gezichtscrème, deze bereid de huid voor op de kuur. (Niet inbegrepen in het thuispakket)

Dermaprime facial.png

DERMACEUTIX TREATMENT (LOS)

v.a. €65,-

Wil je graag een Dermaceutix treatment uitproberen? Of ter afwisseling van je reguliere behandelingen? Dan is de losse behandeling glycolzuur peeling zeker iets voor jou! Deze moet wel los geboekt worden, door de intensiteit van de werkstoffen kan dit niet gecombineerd worden met andere (Payot) behandelingen of wax behandelingen. Ook deze behandeling kun je het beste 4 keer per jaar (tijdens seizoenswisseling) toe passen.